Monday, December 10, 2012

Mula-Mula Tiger Airways sekarang Air Asia plak buat hal

Grrrr panas hati dan sakit hati teramat sangat sebab terpaksa ubah plan percutian, mula2 saya dan kawan sudah rancang ke Phils dan sudah pun beli tiket Tiger Airways .. tup tup kena bagi emel dorang hentikan perkhidmatan ke sana .. ok fine ada Air Asia .. then beli tiket utk kali kedua ... tup tup nda lama selepas tu dlm seminggu dapat emel lagi Air Asia hentikan perkhidmatan ke sana ( Clark ) atas alasan Komersial .. Aiks sepatutnya kalau nak komersial sgt patut tambah penerbangan bukan menghentikan penerbangan .. Wuteva lah Tiger dan Air Asia .. sekarang mau cari kapal selam lah ke sana .. cisss :P

Apa2 pun sekarang ubah ke Plan B .. terbang ke Cambodia , nak pergi Angkor Wat ... huhu

3 comments:

  1. Welcome Back! Happy Christmas and a blesed new year to you and your family. Klu tidak ingat sya, ko lah yang ajar sya create blog tahun Ogos 2007 waktu sya di Jerman dulu... Thanks so much Gidong! Tuhan memberkati!

    ReplyDelete
  2. wahh untunglahh lehh jejalan ... heheheheh nak FM dari Cambodia :P

    ReplyDelete